Binnendeuren

In alle afwerkingen en stijlen

Klaar voor de afwerking van je nieuwe woning, of zijn je binnendeuren aan vervanging toe? Onze binnendeuren op maat vervolledigen de look van je huis. Anasko wood projects opent de deur naar een erg breed aanbod aan stijlen en afwerkingen. Wij begeleiden jou maar al te graag in de keuze van je binnendeuren.

Tal van opties in binnendeuren

Anasko Wood Projects is erg snel in de oplevering van standaard binnendeuren op maat maar zorgt daarnaast ook voor niet-doorsnee modellen. Of je nu kiest voor gewone pivotdeuren of voor schuifdeuren, we plaatsen ze met plezier. Bekijk hier de verschillende soorten deuren dat we plaatsen. Deze worden allemaal op maat geplaatst en wij helpen je met de perfecte stijl te kiezen.

Schuifdeuren zijn perfect voor een moderne woning. De deur lijkt futuristisch omdat het geen klassieke manier van openen is. Schuifdeuren zijn soepel en smooth. 

Pivotdeuren zijn nog steeds de deuren die overal passen, in moderne en klassieke huizen. Pivotdeuren komen in verschillende stijlen en maten en zijn altijd betrouwbaar.

Minimalistische deuren zijn perfect voor een moderne woning. Hierbij kan je een keuze maken uit verschillende blokkaders om een zo strak mogelijk deurgeheel te krijgen. 

Klassieke/landelijke deuren zijn de klassiekers uit ons gamma. Deze massieve deuren bieden een variatie aan uitvoeringen. Elke deur kan volgens persoonlijke voorkeur worden aangepast zodat je een unieke stijl bekomt. 

Glazen deuren zijn dan weer ideaal om meer lichtinval te creëren en de kamer ruimer te laten lijken.

Een stalen deur vormt de blikvanger van de woning. Deze zijn zowel in moderne als klassieke uitvoering beschikbaar.

binnendeuren-hout-pivotdeur-gang-bilzen-2022binnendeuren hout pivotdeur afgewerkt bilzen
houten-kasten-interieur-bilzen-11-2022-before-leeghouten-kasten-interieur-bilzen-11-2022

Inbouwkasten

Onmisbare inbouwkasten

We plaatsen niet enkel binnendeuren op maat maar ook inbouwkasten op maat. Omdat inbouwkasten onmisbaar zijn in elke kamer van je huis, bieden we je uiteenlopende, gepersonaliseerde oplossingen voor je badkamer, kinderkamer of master bedroom, bibliotheekkast, inkomhal, woonkamer, wasplaats en bureau. Ontdek de knowhow van inrichtingsspecialist Anasko Wood Projects en stel het huis van je dromen samen.

Wij helpen je van A tot Z

Onze ervaring met interieurinrichting willen we vandaag uitbreiden tot alle andere ruimtes in de woning. Met dezelfde expertise, hetzelfde oog voor detail en kwaliteit, en natuurlijk ook met dezelfde beloftes: jouw project begeleiden van a tot z, van het eerste ontwerp tot de plaatsing van je meubels. Ontdek onze selectie dressings en kasten op maat en contacteer ons voor een persoonlijke offerte. Maten, hoogte, stijl, … Samen ontwerpen we de kast van je dromen.

Inbouwkasten die als opbergruimte kunnen functioneren

We plaatsen ook dressings, maatkasten, boekenkasten en nog veel meer!