timmerman houten binnendeuren en kasten interieur

Anasko Wood Projects in Bilzen

Anasko Wood Projects is begonnen als een familiebedrijf. En ook al zijn we flink gegroeid, nog altijd staat familie centraal in hoe we denken, en hoe we met onze klanten omgaan en met elkaar. We krijgen energie van de creativiteit, inspiratie en toewijding die we zien bij onze klanten en bij elkaar. We streven ernaar ons door die passie te laten leiden in alles wat we doen. Van werken als team om onze klanten het allerbeste te bieden, tot het opbouwen van een partnerschap met onze klanten om een bijdrage te leveren aan hun succes. Het is de vonk die Anasko Wood Projects van anderen onderscheidt.

Waar we werken

  • Vestiging in Bilzen, Vlaanderen, België
  • We werken dus voornamelijk in Vlaanderen
  • Maar ook in Wallonië,
  • En in het Zuiden van Nederland

Passie voor maatwerk

Het kopen van binnendeuren op maat kan soms onvermijdelijk zijn, als bijvoorbeeld de woning zodanig is gebouwd dat standaard deurmaten niet passend zijn. Dit hoeft niet altijd de reden te zijn. Een binnendeur kan je ook op maat laten maken omdat je daar zelf voor kiest. Meestal zijn het de wat oudere woningen waar standaard deurmaten niet passen, maar ook in moderne woningen die hoge plafonds hebben, is een plafondhoge deur gewenst en die zijn ook niet standaard leverbaar.

Geef een perfecte afwerking aan het interieur van uw woning met onze hoogwaardige bouwmaterialen. U krijgt een grote variëteit aan lijstwerk bouwmaterialen voor uw woning. Kroonlijsten, plinten, deurlijsten, kastplanken – Anasko Wood Projects heeft ze allemaal en nog veel meer. Bel ons om een afspraak te maken en bekijk de uitzonderlijke producten die wij voor u in petto hebben.

Wat onze klanten zeggen

klantenbeoordelingen

5/5
Really professional! I definitely recommend!
Fly Connect
5/5
Heel goede service en zeer professioneel. Ik kon niet gelukkiger zijn met de diensten die Anasko Wood Projects heeft geleverd!
Mint Carcleaning
5/5
Anasko heeft een zeer professioneel werk geleverd met oog van details. De zaakvoerder Kobby zocht altijd oplossingen om ons gelukkig te maken en ons project te goede einde te brengen.
Mara
5/5
Top werk geleverd en zeer goede service!
Katie

0 Reviews

Write a Review

Onze projecten

Klik op de afbeeldingen om de realisaties te zien

binnendeuren hout pivotdeur gang bilzen

Binnendeuren

Bekijk onze diverse afgewerkte realisaties. Binnendeuren in diverse materialen.

houten kasten timmerman belgië

Inbouwkasten

Neem een kijkje naar de verschillende inbouwkasten die we tot nu toe hebben geplaatst.